Samen staan wij sterk

Wesley Goossen

Nog te gaan

Qr
van totaal € 5.000 (0%)

Ik ben een startende ondernemer van 22 jaar oud, die zijn plannen voorlopig in de koelkast heeft moeten zetten. Aangezien het coronavirus vele van ons treft, wil ik hier graag mijn steentje aan bijdragen. Door mijn grote belangstelling voor kinderen ben ik betrokken geraakt bij de fantastische projecten van het Sophia Kinderziekenhuis. Het bericht over de ernstig zieke kinderen die in een isolement dreigen te raken, greep mij direct aan. Door de strenge maatregelen die uiteraard geheel voor eigenbelang zijn, lijkt dit toch een uitzichtloze tijd voor deze kinderen.

Om hen een hart onder die riem te steken heb ik zelf een T-shirt ontworpen, om deze kinderen te laten zien dat ze er niet alleen voorstaan. Van elk verkocht item wordt netto €5 gedoneerd aan het Sophia kinderziekenhuis. Met de opbrengst van dit T-shirt wordt leuk maar ook educatief speelgoed aangeschaft. Hiermee hoop ik alle kinderen weer te laten stralen!

Dit kan ik helaas niet alleen, en heb hier uw hulp bij nodig!

 

Koop mijn zelf ontworpen T-shirt op: wwww.samenstaanwesterk.nu

 

Stuur per mail een leuke foto met het T-shirt, om uw steun te laten blijken!

info@samenstaanwesterk.nu

 

 

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.