Stichting Vrienden van het Sophia


Het Sophia Kinderziekenhuis
Het Sophia Kinderziekenhuis is een academische wereld waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs samengaan. Waar kinderen écht centraal staan en de allerbeste zorg voorop staat. De overheid en zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van behandelingen. Toch zijn aanvullende middelen hard nodig. Jij kunt helpen zieke kinderen een betere toekomst te geven.

 

Stichting Vrienden van het Sophia
Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. Daarom doet de Stichting Vrienden van het Sophia er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden.

In het Sophia draait alles om de patiëntjes. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staat daarbij altijd centraal. Samen met onze donateurs geven we projecten die zorg op een nog hoger niveau kunnen helpen graag een steuntje in de rug.

Verder zet de Stichting Vrienden van het Sophia zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van ziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren. En draagt de Stichting bij aan projecten om vernieuwingen mogelijk te maken waardoor het Sophia als kinderziekenhuis binnen Europa voorop blijft lopen.

Wil je meer weten over De Stichting Vrienden van het Sophia en waarom jouw steun zo belangrijk is? Bezoek dan onze website: www.vriendensophia.nl