Sporten voor Tijme

Leon Stolk

( Lid van team: Tijme )

van totaal € 2.500 (143%)

9 oktober 2019 ben ik vader geworden van een prachtig mannetje, Tijme! Helaas bleek Tijme een zeldzame afwijking in zijn nek te hebben en hebben wij drie en een halve maand in het Sophia kinderziekenhuis moeten verblijven. Op 22 mei 2020 is onze lieve, leuke, knappe, gezellige, dappere Tijme helaas overleden. Meer informatie vind je op de teampagina. Via het blog van de teampagina vertellen we meer over het avontuur dat we met Tijme hebben mogen meemaken.   

We zijn de afdeling heel dankbaar dat we alle tijd die we in het ziekenhuis met Tijme hebben gezeten voor hem mochten zorgen op onze manier. Graag willen we wat terug doen en ik zet me in door te sporten voor Tijme. Zelf ga ik de marathon lopen en laat me hiervoor sponsoren. Daarnaast proberen we tussen de lockdown's door kleine (uiteraard coronaproof) activiteiten te organiseren die jouzelf ook in beweging zetten.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.