Sporten voor Tijme

Leon Stolk

( Lid van team: Tijme )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 2.500 (81%)

9 oktober 2019 ben ik vader geworden van een prachtig mannetje, Tijme! Helaas bleek Tijme een zeldzame afwijking in zijn nek te hebben en hebben wij drie en een halve maand in het Sophia kinderziekenhuis moeten verblijven. Op 22 mei 2020 is onze lieve, leuke, knappe, gezellige, dappere Tijme helaas overleden. Meer informatie vind je op de teampagina. Via het blog van de teampagina vertellen we meer over het avontuur dat we met Tijme hebben mogen meemaken.   

We zijn de afdeling heel dankbaar dat we alle tijd die we in het ziekenhuis met Tijme hebben gezeten voor hem mochten zorgen op onze manier. Graag willen we wat terug doen en ik zet me in door te sporten voor Tijme. Zelf ga ik de marathon lopen en laat me hiervoor sponsoren. Daarnaast proberen we tussen de lockdown's door kleine (uiteraard coronaproof) activiteiten te organiseren die jouzelf ook in beweging zetten.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
27-01-2021 | 11:05
26-01-2021 | 21:35 Beste Leon, I Ik ken je niet persoonlijk, maar ik ben ook werkzaam bij Stichting Opo (OBS Valckesteyn) en op die manier ben je toch een soort van collega voor mij. Ongelofelijk triest dat jullie zoontje maar zo kort in jullie midden heeft mogen zijn, maar een groot geluk dat jullie hem het beste hebben kunnen geven in die korte tijd. Geweldig dat er een Sophia kinderziekenhuis is met artsen en personeel die zich met hart en ziel inzetten voor zieke kinderen en ook nog oog hebben voor de ouders die ontzettend meeleven en meelijden met hun kind. En dus kan ik niet anders dan een steentje bijdragen in de vorm van een donatie! Ik wens je heel veel kracht en doorzettingsvermogen om de marathon te kunnen lopen voor Tijme en voor alles wat ten goede komt aan het kinderziekenhuis! Heel veel succes!
26-01-2021 | 21:23 Lieve Leon (en Rineke) Liefdat jullie je zo inzetten voor de afdeling waar jullie zoveel geweest zijn met jullie mooie mannetje.
26-01-2021 | 19:32 Tijme was de zoon van een collega van mij. Ik vind het een mooi en nuttig doel. Iedere ouder wil graag bij zijn/haar kind zijn als het ziek is. Dan is een fijne omgeving heel prettig.
26-01-2021 | 19:32 Iedere ouder verdient de mogelijkheid om, in een moeilijke periode, bij zijn/haar kind aanwezig te zijn. En daardoor nog mooie momenten mee te maken.
Bekijk alle

Bootcamp voor Tijme

01-11-2020 | 17:51 Afgelopen zaterdag is op het Beachcourt van Handbalvereniging ETC een heel bijzondere bootcamp gegeven door Rudy Lentze, personal trainer van Stronger Body, Stronger Mind. Er werd namelijk gesport voor het Sophia Kinderziekenhuis.   Er werden drie bootcampsessies gehouden, dit om alle nu geldende maatregelen te kunnen naleven. Twee van de sessies waren bedoeld voor gezinnen en één voor enkel volwassenen.  Iedereen heeft op zijn eigen niveau kunnen sporten, maar voor het goede doel zet je natuurlijk altijd net een stapje meer. Na afloop kregen alle deelnemers een banaan en een flesje water van Albert Heijn Kinheim.    De bootcamp werd  georganiseerd door #teamTijme. Dit team zet zich nu een aantal maanden in om op verschillende manieren geld in te zamelen voor Het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en dan in het bijzonder voor de neurologische afdeling 1 Noord. Mocht u ook uw steentje bij willen dragen door deel te nemen aan één van de acties, neem dan gerust een kijkje op de actiepagina: https://www.kominactievoorsophia.nl/team/tijme   In totaal werd er met de bootcamp  €865,- opgehaald voor de afdeling 1 Noord. Een heel mooi bedrag, waar de afdeling mooie materialen mee kan kopen om het verblijf voor kinderen en ouders zo aangenaam mogelijk te maken.    #teamTijme wil naast de deelnemers, met name Stronger Body, Stronger Mind en ETC bedanken voor het mogelijk maken van deze sportsessies.
Lees meer