Sporten voor Tijme

Leon Stolk

( Lid van team: Tijme )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 1.500 (51%)

9 oktober 2019 ben ik vader geworden van een prachtig mannetje, Tijme! Helaas bleek Tijme een zeldzame afwijking in zijn nek te hebben en hebben wij drie en een halve maand in het Sophia kinderziekenhuis moeten verblijven. Op 22 mei 2020 is onze lieve, leuke, knappe, gezellige, dappere Tijme helaas overleden. Meer informatie vind je op de teampagina. Via het blog van de teampagina vertellen we meer over het avontuur dat we met Tijme hebben mogen meemaken.   

We zijn de afdeling heel dankbaar dat we alle tijd die we in het ziekenhuis met Tijme hebben gezeten, voor hem mochten zorgen op onze manier. Graag willen we wat terug doen en ik zet me in door te sporten voor Tijme. Zelf ga ik de marathon lopen en je kunt me natuurlijk sponsoren en aanmoedigen vanaf de bank.

Maar... Samen met Rudy, Personal Trainer Stronger Body Stronger Mind, daag ik je uit om zelf ook "in actie" te komen. Op 31 oktober 2020 organiseren we een bootcamp bij het beachcourt van ETC in Hoogvliet (Botreep 10). We zijn druk bezig om alles coronaproof te maken en hebben er enorm zin in! Opgeven kan via teamtijme@gmail.com.

Tot 31 oktober!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
30-10-2020 | 15:02 kinderen horen niet in ziekhuizen maar als ze er zijn verdienen ze de beste zorg
19-10-2020 | 18:15
15-10-2020 | 20:39 Succes met deze mooie inzamel actie, groetjes Mylene, Dieter en Xandra
13-10-2020 | 18:43
10-10-2020 | 16:41 Wat super dat jullie uit deze ervaring iets positiefs kunnen halen en je in willen zetten om dit voor andere ouders ook zo te houden of zelfs te verbeteren. Succes met sporten, taarten en alle andere succesvolle acties die er vast nog gaan komen.
Bekijk alle

Ongelooflijk! € 4000

18-10-2020 | 19:50 Lieve mensen, Vier weken geleden startte onze actie en werden er taarten gebakken, mondkapjes gemaakt en werd ook de barbecue goed opgestookt voor de pulled pork (of juist niet, maar hij heeft wel lang staan garen). Ondertussen wilden mensen ons sponsoren om de kosten te dekken en als wij even niet gingen bakken, werd er door Coupe & Colour geld ingezameld en bij elkaar geknipt voor #teamTijme. Maar wij kunnen dat allemaal leuk doen, dankzij jullie bestellingen en (extra) donaties hebben we nu € 4000 bij elkaar. Wat is dit al een fantastisch bedrag. We hadden nooit durven dromen om dit al zo snel bij elkaar te krijgen. Maar we gaan door! Binnenkort kun je sporten voor Tijme (we zijn druk bezig met het coronaproof maken van de bootcamp), komt er weer een mogelijkheid om pulled pork te bestellen en blijft Van de Buuf gewoon mondkapjes maken en Rineke taarten bakken. Iets wat begon met een sponsoractie voor als Leon de marathon gaat lopen is uitgelopen op iets waar we als gezin en familie ontzettend trots op zijn. Maar dat is wel dankzij jullie! Veel liefs,#teamTijme
Lees meer