Tijme

In actie voor afdeling 1Noord
van totaal € 5.000 (101%)

9 oktober 2019 zijn wij ouders geworden van een prachtig mannetje, Tijme! Helaas bleek Tijme een zeldzame afwijking in zijn nek te hebben en hebben wij twee en een halve maand in het Sophia kinderziekenhuis moeten verblijven. Daarna mochten we met een speciale kraag naar huis. Daar hebben we genoten van alles wat wij deden met Tijme. Na vier maanden thuis ging het niet goed, weer naar het ziekenhuis en onze vertrouwde afdeling 1Noord. Na vier weken ziekenhuis is onze lieve, leuke, knappe, gezellige, dappere Tijme overleden. We zijn de afdeling heel dankbaar, dat we alle tijd die we in het ziekenhuis met Tijme hebben gezeten, voor hem mochten zorgen op onze manier. Maar wij hebben ook gemerkt dat er dingen verbeterd kunnen worden op de afdeling. Voor patiëntjes, voor ouders die er langer zijn en voor het personeel. Hier willen wij geld voor inzamelen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
30-10-2020 | 17:05 🐘 🦋 💖
30-10-2020 | 16:50 Wat een powervrouw en wat een powerkoppel zijn jullie. Heel veel respect! Liefs Bar.
30-10-2020 | 16:47 Apptaart. Dankje wel
30-10-2020 | 16:47
30-10-2020 | 16:16 🦋
Bekijk alle

Woensdag 30 oktober 2019

30-10-2020 | 09:10 Van een verpleegkundige Hallo lieve Tijme, Alweer mag ik voor je zorgen (eigenlijk doen mama en papa dat hoor en kijk ik alleen maar mee). Wat ben je toch een leuk moppie. Hele grote ogen en een ontzettend lieve lachstuipje. Je bent heerlijk door mama gewassen en na een lekkere fles bijna leeg gedronken lig je in dromenland. De zuurstofbril is schoon en nu staat de zuurstof weer op 30%. Kleine knapperd ben je. Tot morgen knuffel van ... Van nóg een verpleegkundige! Lieve Tijme, De afgelopen drie dagen heb ik voor het eerst voor je mogen zorgen. En wat ben je toch een lief/stoer kereltje. Maandag heb ik je samen met papa op bed gewassen. Dit deden jullie allebei super goed. Mama zorgde er ondertussen voor dat je na het wassen lekker kon drinken. Het drinken doe je echt supergoed, je drinkt al je flesjes helemaal leeg. Papa, mama en ik hebben soms erg moeten lachen om de grappige gezichtjes die je kan trekken. Tijme, je bent echt een kanjer en ik ben trots op je. En ook op je lieve papa en mama.  Liefs... Van papa en mama Lieve Tijme, Vandaag is papa naar zijn werk gegaan. Voor hem en de kinderen uit zijn klas was het even goed om elkaar te zien. Ze vonden je natuurlijk ontzettend schattig en waren ook heel geïnteresseerd. Terwijl papa weg was, was oma bij jou en mama. Mama heeft je lekker gewassen en heeft met oma even gewandeld en koffie gedronken. Verder is het vandaag rustig gebleven. ‘s Avonds zijn tante Saskia en opa nog even langs geweest. Voor morgen staat er nieuw gips op het programma en de neuroloog vertelde vandaag dat ze nog graag een CT-scan willen maken om een compleet beeld te hebben. Dit gaan we vrijdag doen.
Lees meer