Tijme

In actie voor afdeling 1Noord
van totaal € 10.000 (98%)

9 oktober 2019 zijn wij ouders geworden van een prachtig mannetje, Tijme! Helaas bleek Tijme een zeldzame afwijking in zijn nek te hebben en hebben wij twee en een halve maand in het Sophia kinderziekenhuis moeten verblijven. Daarna mochten we met een speciale kraag naar huis. Daar hebben we genoten van alles wat wij deden met Tijme. Na vier maanden thuis ging het niet goed, weer naar het ziekenhuis en onze vertrouwde afdeling 1Noord. Na vier weken ziekenhuis is onze lieve, leuke, knappe, gezellige, dappere Tijme overleden. We zijn de afdeling heel dankbaar, dat we alle tijd die we in het ziekenhuis met Tijme hebben gezeten, voor hem mochten zorgen op onze manier. Maar wij hebben ook gemerkt dat er dingen verbeterd kunnen worden op de afdeling. Voor patiëntjes, voor ouders die er langer zijn en voor het personeel. Hier willen wij geld voor inzamelen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
09-01-2021 | 10:09 Omdat jullie voor de volle100% zijn gegaan voor jullie Tijme, doneren wij voor elke % €1,-. Wij zijn beiden ook weer fanatiek aan het sporten, we zullen aan jullie denken als we aan het afzien zijn EN als we geheel voldaan aan het uitzweten zijn van onze inspanning. Super goed initiatief van jullie. Groet van jullie overburen Kris en Herman.
08-01-2021 | 10:27
30-12-2020 | 08:40 Ik ken Leon en Rineke zakelijk. Toen ik Leon leerde kennen was Tijme nog maar een paar weken oud. Zijn verhaal was bijzonder. Jammer dat het verteld moest/kon worden en dat hem geen "gewoon" leven gegund kon worden. Maar ik denk zo maar dat er in de maanden die hem gegund zijn geweest, het maximale door allen uit is gehaald. Doordat Leon en Rineke hetzelfde beroep hebben als mijn vrouw, en velen uit mijn familie was een extra "klik" aanwezig. Wat Leon en Rineke willen doen is een mooi initiatief om ook de zorgmedewerkers te bedanken/belonen voor hun inzet. Wellicht kom ik je nog tegen Leon, de laatste jaren sta ik met mijn zoon en dochter bij de Rotterdam Marathon op de 25 km drankenpost! Kom je dan een drankje bij me doen?
29-12-2020 | 09:47 Omdat het verhaal mij zo aangrijpt, dit is het minste wat ik kan doen. In de hoop dat het ooit niet meer nodig is.
25-12-2020 | 06:03
Bekijk alle

2019

29-12-2020 | 09:10 Lieve Tijme, Dit boekje en ook het jaar 2019 is nu bijna ten einde. Een heel bijzonder jaar waarin we jou hebben leren kennen. En ook al is het nog maar een korte periode, we hebben al veel avonturen samen mogen beleven. Niet alle avonturen waren even fijn, maar we zijn er samen altijd doorheen gekomen. Begin maart ontdekten we dat jij er was. Een heel bijzondere, maar ook spannende tijd breekt aan. Na papa’s marathon hebben we het wereldkundig gemaakt en kon iedereen met ons mee genieten. Je kreeg meteen al hele lieve en leuke cadeautjes. Op 6 juni hadden we de 20 weken echo en hoorden we voor het eerst dat je klompvoetjes had. Natuurlijk waren we verdrietig, omdat we jou alle gezondheid toe wensen. Maar dit was ook goed te behandelen, dus vol goede moed gingen we verder genieten van jouw aanwezigheid. En op 9 oktober was je dan ook echt bij ons. Zoals je hebt kunnen lezen een turbulente tijd, maar ondanks alles hebben we zoveel van jou kunnen genieten! Daarbij heeft het ziekenhuis ons echt goed geholpen. Eerst op de high care op 1Zuid en daarna de medium care op 1 Noord. Mooie hoogtepunten hebben we gehad: je eerste badje, je lachje, lekker kletsen, steeds minder kabeltjes en slangetjes, jij als Teletubbie naar de MRI, de eerste gipsjes, je laatste gipsjes, Sinterklaas aan je bed met zingende pieten, het kerstdiner, voor het eerst buiten wandelen met jou, de fotoshoot, je goede kraag en natuurlijk het ultieme moment dat we je eindelijk mee naar huis mocht nemen. Wat fijn dat jij er bent, lieve Tijme! Voor onze volgers: Bedankt voor jullie reacties op het blog. Het plaatsen van het dagboekje was fijn, maar kostte soms ook veel moeite. Of het tweede ziekenhuis bezoek ook op het blog komt te staan gaan we nog even bekijken. Eerst gaan we even bijkomen van de afgelopen periode. Een periode waar we super trots op zijn: er is al zoveel geld opgehaald! Je zult gemerkt hebben dat de maand december sowieso even een maand was om bij te komen, maar in januari gaan we kijken of er nog nieuwe acties gaan komen. In elk geval gaat Leon nog die marathon lopen. Pfff... We wensen iedereen een fijne jaarwisseling toe, wees lief voor elkaar!
Lees meer