SERIS staat VOOR aap!

SERIS Nederland

( Deze acties gingen jou voor )

van totaal € 10.000 (11%)
Nog te gaan

SERIS staat VOOR aap!

SERIS Nederland  zet  zich in voor het kinderthoraxcentrum van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Het Kinderthoraxcentrum van het Sophia Kinderziekenhuis is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Het is de enige plek in Nederland waar harttransplantaties bij kinderen plaatsvinden. Het team van artsen en onderzoekers van het Kinderthoraxcentrum heeft een grote wens: de realisatie van een Sport- en Spelcentrum Help jij ons mee dit te realiseren?

In deze actie heeft SERIS het Sophia Superaapje omarmt. Superaapje is het super zachte vriendje van de patiëntjes in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis en biedt hun een steuntje in de rug tijdens de spannende opname en het verblijf in het ziekenhuis. Hij zet al zijn superkrachten in en troost en knuffelt waar nodig. Dat zorgt voor een hele hechte band.

 Hoe werkt het?

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.