De beste zorg voor zieke kinderen

Via dit actieplatform kun je een actie of project steunen of zelf gemakkelijk een eigen actie startenom zo geld in te zamelen voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Wat kun jij doen? Het maakt niet uit wat je doet want elke actie, groot en klein, is voor ons waardevol. 

Een eigen actie starten

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat zieke kinderen een betere toekomst tegemoet gaan. Je kunt ook een actie steunen of direct doneren.

Een actie steunen of direct doneren

Elke bijdrage is van grote waarde!

 

Lees meer Lees minder

Start een actie en doneer aapjes

02-03-2021 | 09:47

Jaarlijks worden zo’n 7.000 kinderen opgenomen in het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis. Een vaak heftige gebeurtenis. Naast de beste medische zorg, doet we er in het Sophia Kinderziekenhuis alles aan om de kinderen een zo prettig mogelijk verblijf in het ziekenhuis te bieden. Zo krijgt ieder opgenomen kind vanuit de Stichting Vrienden van het Sophia een knuffelaapje. 

Dit superzachte aapje geeft hen een steuntje in de rug tijdens de spannende opname en het verblijf in het ziekenhuis. Het aapje is van grote betekenis voor de patiëntjes: hij troost en knuffelt wanneer het maar nodig is. En natuurlijk gunnen wij dit alle opgenomen kinderen in het Sophia. 

Je kunt een eigen actie starten en met de opbrengst van jouw actie aapjes doneren. Help jij ons en start jij een actie voor de aapjes?

Klik dan hier!

Lees meer | Bekijk alle