Kom jij ook in actie voor het Sophia?

 

Welkom op het actieplatform van Stichting Vrienden van het Sophia.

 

De beste zorg voor zieke kinderen
Elk kind, ziek, of gezond met een beperking heeft recht op de allerbeste zorg die er is. Daar zetten we ons graag samen met jou voor in!

Wat kun jij doen?
Via dit actieplatform kun je een actie of project steunen of zelf gemakkelijk een eigen actie starten om zo geld in te zamelen voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Geef een benefietconcert, loop een marathon, verzamel lege flessen: het maakt niet uit wat je doet want elke actie, groot en klein, is voor ons waardevol. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat zieke kinderen een betere toekomst tegemoet gaan. Je kunt ook een actie steunen of direct doneren.

Elke bijdrage is van grote waarde!

Sporten voor Sophia
Wil je meedoen aan Sporten voor Sophia op 16 en 17 februari 2019? Ga dan naar www.sportenvoorsophia.nl.

Help mee en kom in actie voor het Sophia Kinderziekenhuis!

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 100.000 (37%)
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hier voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

Veiling auto Hogenboom voor het Sophia

19-06-2019 | 09:34 Autodealer Hogenboom heeft op 15 mei jl. een autoveiling gehouden waarbij een deel van de opbrengst ten goede kwam van het Sophia Kinderziekenhuis. Er werden bijzondere auto's en leuke items (in samenwerking met Sparta Rotterdam) geveild wat resulteerde in het prachtige bedrag van wel € 5.839,85! Wat een super actie! Enorm bedankt voor jullie inzet en bijdrage!
Lees meer
Bekijk alle donateurs

Arie

18-06-2019 | 09:21 Aan: Gazz Monkeys