Kom in actie voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis

 

De beste zorg voor zieke kinderen

Elk kind, ziek, of gezond met een beperking heeft recht op de allerbeste zorg die er is. Daar zetten we ons graag samen met jou voor in!

Wat kun jij doen?
Via dit actieplatform kun je een actie of project steunen of zelf gemakkelijk een eigen actie startenom zo geld in te zamelen voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Geef een benefietconcert, loop een marathon, verzamel lege flessen: het maakt niet uit wat je doet want elke actie, groot en klein, is voor ons waardevol. 

Een eigen actie starten

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat zieke kinderen een betere toekomst tegemoet gaan. Je kunt ook een actie steunen of direct doneren.

Een actie steunen of direct doneren

Elke bijdrage is van grote waarde!
Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor om bij te dragen aan de beste zorg voor zieke kinderen in het Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis. Kijk hier voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle

In het zonnetje: Esther bewandelt het Pieterpad voor het Sophia!

09-09-2020 | 08:54 Veel acties en evenementen kunnen helaas niet door gaan in verband met de coronamaatregelen. Maar dat weerhoudt Esther Butter er niet van om zich toch actief in te zetten voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis! Esther is op 28 augustus begonnen aan haar eigen avontuur. Deze hele maand bewandelt zij het Pieterpad, een afstand van 490 KM! Vanuit haar eigen geboorteplaats Groningen is zij vertrokken en is ze op weg naar Maastricht. Met haar actie haalt ze geld op voor het Sophia Moeder en Kind Centrum. Lees meer over haar actie via www.kominactievoorsophia.nl/actie/esther-butter. Wij wensen Esther heel veel succes en zijn enorm trots op haar!   Wil jij je net als Esther ook inzetten voor het goede doel? Maak dan een eigen actiepagina aan via www.kominactievoorsophia.nl. Alle acties zijn van harte welkom!
Lees meer
Bekijk alle

Hannie

26-09-2020 | 16:53 Aan: Mondkapjes van Van de Buuf voor #TeamTijme Zo belangrijk dat ruimtes er goed uitzien en het gevoel goed is!