Super Bo

Team Super Bo: een knuffel voor elk kind!
van totaal € 10.000 (119%)

Alle opgenomen patiëntjes in het Sophia kinderziekenhuis krijgen een superaap. Per jaar zijn dit zo’n 7.000 kindjes. Deze dappere kindjes verdienen extra steun en troost, en dat is precies waar superaap goed in is!
Superaap was Bo haar favoriete knuffel en was altijd in haar buurt. Als het slecht met haar ging, bood de knuffel troost. En op de momenten dat het goed ging konden ze heerlijk samen spelen.

Alle kindjes in het Sophia verdienen een knuffel. Daarom zamelen wij geld in voor de stichting Vrienden van het Sophia. De stichting zet zich onder andere in om het verblijf van zieke kindjes zo aangenaam mogelijk te maken. Ook dragen zij bij aan de financiering van wetenschappelijke onderzoeken.

 


Knuffels bestellen
Je kunt de volgende knuffels bestellen:

  • Superaap €10,-
  • Sophia pop €15,- 

Afhalen in Baarle-Nassau of Ulicoten
Klik hierboven op de knop ♥ doneren, doneer het bedrag van de knuffel(s) van jouw keuze en vul je gegevens in. Stuur dan een mail naar super-bo@outlook.com en geef je bestelling door. Vervolgens stemmen we samen een moment af waarop de knuffels afgehaald kunnen worden.

Verzenden met pakketpost
Liever de knuffel(s) laten verzenden? Neem dan eerst even contact op via super-bo@outlook.com zodat we de diverse verzendopties met elkaar kunnen bespreken.

De volledige opbrengst van deze actie gaat naar de stichting.

 

 

Geld doneren
Wil je geen knuffel kopen maar toch een steentje bijdragen? Met elke donatie lever je een grote bijdrage voor deze dappere kindjes. Doneren kan vanaf €5,- via deze actiepagina.

Dankjewel!

Team Super Bo