Harbour Run Rotterdam

Wij zetten ons in voor het Sophia Kinderziekenhuis!
van totaal € 2.500 (109%)

Ook dit jaar kunnen de deelnemers, businessteams en partners van de Harbour Run Rotterdam in actie komen voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Hiermee steunt de Harbour Run het Kinderthoraxcentrum in het Sophia Kinderziekenhuis. Hier worden kinderen behandeld met ernstige aandoeningen aan het hart, de longen en luchtwegen. Samen zetten we ons in voor de realisatie van een speciaal kindvriendelijk inspanningslab, waar deze kinderen optimale begeleiding krijgen om na een ingreep een maximale conditie en spierkracht op te bouwen. Want een goede fysieke fitheid is belangrijk voor iedereen, maar van levensbelang voor kinderen met aandoeningen aan het hart, de longen of luchtwegen.

Kortom; meedoen aan de Harbour Run Rotterdam is een mega tof avontuur in de grootste containerhaven van Europa! Met je deelname steun je ook nog eens een mooi Rotterdams doel: Het Sophia Kinderziekenhuis.

Inschrijven kan via de organisatie van de Harbour Run Rotterdam. Ga hiervoor naar www.harbourrun.nl 
Zodra je bent ingeschreven kun je hier een eigen actiepagina aanmaken en zoveel mogelijk donaties verzamelen!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.