TIP on Tour

Als TIP zijn wij al meer dan 55 jaar actief in Nederland, en zijn wij trots dat wij Rotterdam ons thuis mogen noemen. Maar Rotterdam is niet alleen het centrum voor de transport in Nederland, het is ook waar het Sophia Kinderziekenhuis is gevestigd: een uniek, vooraanstaand academisch ziekenhuis dat er is voor kinderen uit heel Nederland en ook daarbuiten. TIP, haar klanten en haar leveranciers dragen graag bij aan innovatie en de kwaliteit van de patientenzorg van deze unieke instelling, en doen dat via een samenwerking met de Stichting Vrienden van het Sophia.

Geïnspireerd door onze collega's in het Verenigd Koninkrijk organiseren wij TIP on Tour: een driedaags fietsevenement dat zal plaatsvinden op Mallorca van 28 mei tot 1 juni 2024. Medewerkers van TIP, haar klanten en leveranciers zullen de nodige kilometers maken, en kunnen op basis van hun conditie en ervaring zelf kiezen of ze voor het lichte, medium of zware parcours zullen gaan. De kosten worden volledig gedragen door TIP en alle opbrengsten komen ten goede van de Stichting Vrienden van het Sophia. Wij nodigen alle deelnemers zowel individueel als per bedrijf, uit om de opbrengst nog verder te verhogen door het aannemen van aanvullende donaties via deze pagina.

Het goede doel waar wij voor fietsen: De afdeling kindercardiologie van het Sophia Kinderziekenhuis

De afdeling kindercardiologie is het kloppende hart van het Kinderthoraxcentrum in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Het Sophia kan alle beschikbare behandelingen voor hartaandoeningen uitvoeren, waaronder harttransplantaties bij kinderen. Onderzoek is nodig om elk kind met een aandoening van het hart de allerbeste behandeling te geven zodat ze zo gezond mogelijk kunnen opgroeien.

Hier is natuurlijk geld voor nodig en met TIP on Tour willen we daar aan bij gaan dragen.
Doneer jij ook?

Wil je meer informatie over de fietstocht dan kan je contact opnemen met:
Wouter Vink
Wouter.Vink@tip-group.com