RW Horeca Groep voor het Sophia

RW Horeca Groep is een groeiende horeca groep waarbij niet alleen onze gasten maar juist onze medewerkers centraal staan. Een blij team zorgt immers voor blije gasten. We zetten in op het creëren van kansen voor onze medewerkers en op groei en ontwikkeling van onze teams. RWHG is een samensmelting van de horecabedrijven van Joyce de Jong (Pol 2001) en Rober Willemsen (Melief 2012, Muller&Co Berkel 2015 en Proeflokaal de Pui 2017) Na het samengaan in 2019 zijn daar nog een 3tal bedrijven bijgekomen en zullen er nog meer volgen hoogstwaarschijnlijk. De groep bestaat nu uit:

  • Pol Rotterdam (2001)
  • Melief Bender (2012)
  • Muller&Co Berkel en Rodenrijs (2015)
  • Proeflokaal de Pui (2017)
  • Muller&Co Nieuwerkerk aan den IJssel (2021)
  • Penny Pean (2022)
  • Bistro LOEVetDIE (2022)

Naast deze prachtige bedrijven bemoeien we ons ook graag met verschillende festivals in de regio en cateren we met veel plezier diverse bedrijven en partijen. Ook proberen we ons maatschappelijk steentje bij te dragen met name ook in de direct omgeving van onze bedrijven.

We geloven in deze geweldige stichting omdat ze er alles aan doen om het verblijf in het ziekenhuis van de kinderen en hun gezin zo aangenaam mogelijk te maken. Een aantal van onze medewerkers heeft vroeger als kind in het Sophia Kinderziekenhuis gelegen. We willen nu graag met elkaar iets terug doen, door de Stichting vrienden van Sophia te helpen. Bovendien zet de stichting zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek en dragen ze bij aan projecten om vernieuwing van het ziekenhuis mogelijk te maken. Mede daardoor blijft het Sophia kinderziekenhuis binnen Europa vooroplopen.

Dit jaar organiseert onze groep diverse events en acties om Stichting vrienden van Sophia te ondersteunen. Denk hierbij aan het doorverkopen van de Superaapjes van Sophia, een Fietsrally langs al onze zaken, het lopen van de marathon in teams samen met onze partners en het organiseren van bijvoorbeeld een golftoernooi. We hopen hiermee mooie bedragen in te zamelen waar Stichting vrienden van Sophia hun goede werk mee kan doen. Dit kan natuurlijk niet zonder de hulp van onze medewerkers, gasten, partners en familie en vrienden.