Ontspanning voor de kinderen in de Kinder- en jeugdkliniek

De Kinder- en jeugdkliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie (KJPP) van het Erasmus MC Sophia kinderziekenhuis heeft een klinische afdeling waar kinderen (langdurig) worden opgenomen voor behandeling. Hier zien de zorgverleners kinderen tot 12 jaar tijdens een klinische opname en geven ze dagbehandeling en/of deeltijdbehandeling aan kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Naast therapie, school en sport is er in de kliniek ook tijd voor ontspanning in individueel- of groepsverband. De kinderen hebben de wens uitgesproken voor een spelcomputer om zo nu en dan lekker te kunnen gamen en weer even het gevoel van thuis te ervaren. Even heerlijk kind zijn en genieten!

Daarnaast heeft de KJPP een prachtige tuin waar kinderen in de buitenlucht veilig kunnen spelen. Hartje zomer kan het er erg warm zijn en er is geen schaduw. Hier willen de medewerkers iets op verzinnen, in de vorm van een tarp of tent, zodat de kinderen lekker buiten kunnen spelen in de schaduw.

Om de spelcomputer en de oplossing voor meer schaduw in de tuin te kunnen realiseren is extra financiële steun nodig. Wil jij bijdragen? Doneer dan aan dit mooie project!

Totaal benodigd bedrag: € 1.000