#Kominactievoorsophia

Pelle Veraart
van totaal € 5.000 (26%)

Op 25 april 2021, loop ik een virtuele Marathon om geld op te halen voor het Sophia kinderziekenhuis en ben ik op zoek naar mensen die mij willen steunen om dit streefbedrag te behalen. Dit doe ik om het Sophia kinderziekenhuis te steunen en te bedanken voor de zorg die ze hebben geleverd bij het herstel van onze dochter, in de dagen en weken na de geboorte.

 

Geschiedenis:

12 Juni 2019: wat starte als een mooie dag, zou al snel veranderen in een nachtmerrie.

Een dag na de heftige bevalling was het nog niet exact te zeggen of onze dochter Loiza blijvende schade had opgelopen tijdens de geboorte, maar ze hadden een hersenscan gedaan en die was gelukkig goed. Ook zijn de rest van haar organen goed in de gaten gehouden in het Bravis ziekenhuis, maar de waardes van verschillende testen waren veel te hoog en we moesten daarom alsnog met spoed naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam.

We startten op de intensive care en Loiza werd  daar nauwlettend in de gaten gehouden, ze deed het goed en er was sterk vooruitgang te zien. De artsen hebben ons daar het gevoel gegeven dat ze goed herstelde en dit was ook aan de resultaten te zien, maar ze hielden wel een slag om de arm omdat ze niet 100% zeker konden zeggen dat ze volledig zou herstellen en dus gezond zou zijn.

De dagen daarna ging het herstel gelukkig met sprongen vooruit en mochten we na een aantal dagen verplaatsen naar de Medium Care. Het ziekenhuis heeft ervoor gezorgd dat zowel papa als mama bij Loiza op haar kamer konden blijven om als gezin bij elkaar te zijn.

Na een week op de medium care gelegen te hebben was Loiza helemaal hersteld, de bloed waardes waren goed, ze dronk goed en haar nierfuncties zagen er goed uit.

En dit alles zonder 5 minuten lucht..

Een lang verhaal kort, uiteindelijk is alles goed gekomen en daarom wil ik Sophia enorm bedanken voor de goede zorgen!

Ik hoop met dit geld wat bij te kunnen dragen aan de steun en zorg voor andere gezinnen die het nodig hebben!

 

 

21/4/21

🤕Slecht en goed nieuws! 🎉🎊

Helaas😢 moet ik me afmelden voor de hele marathon (42,2km)van aanstaande zondag, dit komt door een blessure die ik 2 weken geleden heb opgelopen na mijn langste run van de afgelopen maanden (30km). Ik heb er alles aan gedaan om te herstellen, ik ben weer aan het trainen en als het allemaal goed gaat ben ik wel in staat om zondag de halve Marathon (21,1km) te lopen. Indien ik geen last heb probeer ik er zeker nog een paar meter aan vast te plakken!🏃🔥  

Ik wil bij deze iedereen bedanken die mij  heeft gesteund om dit doel te behalen en heeft bijgedragen aan het mooie bedrag van €1135,- voor het Sophia Kinderziekenhuis! 🎉🎊💥 🙏👌🏃👊🔥