Lina’s collectebusje (LieveLina.nl)

Bjorn, Fleur en Romi
van totaal € 2.000 (83%)

Lieve Lina, helaas was jouw hartje zó ziek, dat we afscheid van jou moesten nemen. dertien onvergetelijke dagen was jij bij ons.

Vroeg in de ochtend naar de intensive care Neonatologie om jou een flesje te geven, een bezoek aan Olli, doktertje spelen met papa die werkt in het ziekenhuis, een nachtje tussenin op de kraamafdeling, voortgeduwd worden door jouw grote zus door de gangen van het Sophia, we zullen het nooit meer vergeten.

Wij hebben jou volop liefde kunnen geven in de korte tijd dat je bij ons was. Dit hebben wij kunnen doen omdat wij ons thuis voelden in het ziekenhuis, terwijl jij de best mogelijke zorg kreeg van liefdevolle mensen.

We hebben ervaren hoe belangrijk dit is en knokken nu namens jou voor andere zieke kindjes. Voor ons kan dit een pleistertje zijn op onze grote wond, jouw leven was echt niet voor niets.

Wij proberen mensen bereid te vinden om ons te steunen. Dit lukt al aardig. Familie en vrienden, maar bijvoorbeeld ook zangeres en ambassadrice Davina Michelle staan achter ons initiatief. Te gek! 

Door een centje te doneren in jouw collectebusje kunnen andere kinderen geholpen worden. Met wetenschappelijke onderzoeken, betere behandelmethoden en projecten voor een aangenamer verblijf. 

Kleine strijder, jij blijft voor altijd in ons hart. Liefs, jouw trotse papa, mama en zus.

 Bjorn, Fleur & Romi

LieveLina.nl - voor ons verhaal en acties.