Voor moeder en kind

Latchmi Shankar

( Deze acties gingen jou voor )

van totaal € 500 (55%)
Nog te gaan

Vanaf 17 jarig leeftijd begon het bij mij, ziekenhuisopnames, controles, (zeldzame) chronische ziektes, infecties, bloedvergiftiging, onstekingen en een levertransplantatie. Met de steun, liefde en doorzettingsvermogen die ik kreeg van mijn familie, vrienden en in het speciaal mijn moeder, ben ik er door heen gekomen. Ik ben nu bijna een jaar later en ben onderweg een pedagogisch medewerker te worden, mijn rijbewijs te halen en breng veel tijd door met de liefdevolle mensen om me heen.

Zelf ben ik een dol op kinderen en dacht ik als het voor mij al zwaar is, dan moet ik eens nagaan hoe het voor de ouders en kinderen zijn in het Sophia. Ze liggen er dag en nacht, opnamen in en uit, dagen, maanden medicaties innemen, pijn hebben, draadjes om hun heen en operaties. Iets wat een kind niet moet meemaken en wat een ouder totaal niet kan aanzien, maar ze houden zich groot en sterk voor hun kindjes. daarom zou ik graag geld willen ophalen voor moeder en kind. Help je mee? elke euro helpt. 

Op 20 juni zal ik tussen de mensen die gedoneerd hebben, 3 mensen selecteren die dan iets mogen kiezen om te personaliseren (vb. handdoeken, badlaken, babydeken, rompertje, knuffeldoekje etc.) als dank voor het bijdrage. U kunt op @mariasneedlecreations kijken voorvoorbeelden.