Krommenhoek Metals in actie voor het Sophia Kinderziekenhuis

Krommenhoek Metals
van totaal € 10.000 (94%)

Waarom een actie voor het Sophia Kinderziekenhuis?

Er zijn zoveel goede doelen en allemaal zijn ze belangrijk. Daar zijn we het helemaal mee eens! Waarom dragen we bij Krommenhoek Metals dan toch het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis een éxtra warm hart toe? Omdat hun werk een grote en concrete impact heeft.

Een kind hoort een onbezorgd leven te kunnen leiden. In het Sophia Kinderziekenhuis komen de kinderen terecht die het allerziekst zijn of een zeldzame aandoening hebben. Juist aan het begin van hun leven zijn kinderen nog erg kwetsbaar. Daarom is het heel belangrijk om te zorgen voor een zo prettig mogelijk verblijf, wetenschappelijk onderzoek en innovatieve behandelingen. In het Sophia wordt alles op alles gezet om te zorgen dat zieke kinderen zich zo veel mogelijk gewoon kind voelen. Maar daarvoor zijn donaties enorm belangrijk. Jaarlijks worden er ruim 7.000 kinderen opgenomen. Alle projecten om bij hen zo vaak mogelijk een glimlach op het gezicht te toveren en om de best mogelijke behandelingen aan te kunnen bieden, moeten wél gefinancierd worden.

Oude IT weer écht waardevol

Voor bedrijven is oude IT-hardware vaak al afgeschreven. Het heeft dus geen economische waarde meer. Door hergebruik of recycling ontstaat een restwaarde. Wij hopen we dat zoveel mogelijk van onze klanten die helemaal of deels willen doneren. Dat doen we dan natuurlijk wel samen. Want Krommenhoek verhoogt donaties van klanten met 10% én doneert zelf € 0,10 per harde schijf die wij in opdracht vernietigen.