de poolcirkel over voor Sophia

Team dB
van totaal € 500 (36%)
Afgesloten

Wij (Hans den Bleker en Renger Kok) hebben besloten om met onze deelname aan Navigate North 2020 het Kinderhersencentrum te ondersteunen met een donatie. Wij hopen ook op jouw steun, iedere donatie, hoe klein of groot ook, is van harte welkom voor dit fantastische goede doel!

Navigate North is een ongekende ervaring vol avontuur, kou, sneeuw, ijs, prachtige natuur en (wellicht) het noorderlicht. We rijden iedere dag een route, zeg maar ‘een rondje poolcirkel’ in 8 dagen.

Navigate North is een navigatie avontuur. Als deelnemers krijgen we steeds opnieuw GPS coördinaten aangereikt. Soms zomaar, soms moet er ook echt wel wat voor gedaan worden. De bedoeling is om zo goed mogelijk te navigeren naar het volgende coördinaat. Door goed te navigeren en de juiste keuzes te maken met de bonus en malus locaties is het een geweldig avontuur in de mooiste streken van het hoge noorden.

Meer informatie kun je lezen op onze teamsite www.teamdb.nl

Of volg ons op Facebook

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.