Not ordinary but extraordinary

Latchmi Shankar

( Deze acties gingen jou voor )

van totaal € 500 (52%)

Vanaf 17 jarig leeftijd begon het bij mij, ziekenhuisopnames, controles, (zeldzame) chronische ziektes, infecties, bloedvergiftiging, onstekingen en een levertransplantatie. Helaas ben ik niet de enige in de familie, ik ben tante van een heel lief meisje (our sunshine) die het te kopen heeft met een zeldzame soort epilepsie. We are nor ordinary but exstraordinary. Strijders zijn alle kindjes die te maken hebben met al die verschrikkelijke ziektes.

Toch is het zo dat niet ieder kindje het red. Niet alleen het kindje, maar de gehele familie krijgt heel wat over zich heen, tijdens en na de opnamen. En zou daarom graag geld willen ophalen voor moeder en kind. Help je mee?

Ter herdenking van de overleden kindjes, maak ik een herdenkingsdoek voor de ouders die het graag zouden willen. Dit zou ook kunnen voor de kinderen in strijd. Voor niks ter eren van hun geliefde kindje.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.