Rotterdam Night Walk 2022

Doe de Night Walk en steun het Sophia!
van totaal € 500 (687%)

Op dinsdagavond 27 december vindt de tweede editie van de Rotterdam Night Walk plaats. De Rotterdam Night Walk is een unieke avondwandeling van circa 6 of 12 km die loopt door de sfeervolle, verlichte straten van de Rotterdamse binnenstad. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om in beweging te zijn.

De wandeltocht
De wandelingen starten om 18.00 en 18.30, wanneer het net donker begint te worden. De route start op Binnenrotte en leidt deelnemers langs diverse Rotterdamse highlights, straten in kerstverlichting, lichtelementen en muziekpunten door de Rotterdamse binnenstad. Samen met het entertainment langs het parcours moet dit zorgen voor een unieke en sprookjesachtige belevenis door de stad. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs en verzorging onderweg, ook een mooi aandenken bij de finish.

Stichting Vrienden van het Sophia
Dit jaar neemt de Stichting Vrienden van het Sophia een belangrijke plek in bij het evenement. Alle deelnemers van de Rotterdam Night Walk kunnen bij hun inschrijving geld doneren voor het Sophia Kinderziekenhuis. Dit jaar staat dat in het teken van het Centrum voor Zeldzame aandoeningen.

Schrijf je dus in op deze pagina en haal extra geld op via je eigen actiepagina.
Klik op 'Ik wil in dit team' en doe mee!