Wij sparen mee voor de KinderIC

Spaar ook mee!
van totaal € 1.000 (2%)

Hadassah organiseert dit najaar een sponsorloop. De opbrengst gaat naar de afdeling ICK-T (Intensive Care Kinderen Transitie) van het Sophia Kinderziekenhuis. Op deze afdeling kunnen kinderen rustig bijkomen van hun operatie. Daarnaast leren de ouders hoe ze voor hun kind (en de aandoening) moeten zorgen. Deze afdeling wil heel graag nieuwe nacht- en leeslampjes kopen met de opbrengst van deze actie.

 

Waarom speciaal deze afdeling? Op 19 november 2020 werd Hadassah's nichtje Elsie geboren. Ze had een aandoening: haar slokdarm zat niet aan haar maag vast. In het Sophia Kinderziekenhuis is ze geopereerd. Na de operatie heeft ze bijna vijf maanden op de afdeling ICK-T gelegen. Zij kon rustig bijkomen en giechelen met de zusters. Haar ouders hebben in die tijd heel veel geleerd over (de aandoening van) hun kind.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.