Normal a4121abf20bed9a2d412f87f9fe62c0153fffff4

€10.000 en eerste doelen gerealiseerd!

04 februari 2021 14:40

Lieve donateurs,

Jullie hebben al een tijdje niets van ons gehoord en we hebben in december dan ook gewoon eventjes stil gezeten.

Maar in januari zijn we de € 10.000 voorbij gegaan! Zo indrukwekkend, dat we eigenlijk niet zo goed weten hoe of wat. En de marathon wordt voorlopig vooruitgeschoven (planning is nu oktober 2021), dus dat betekent dat we nog wat tijd over houden om geld in te zamelen.

In een eerder blog hebben we al aangegeven wat ons eerste doel was: een astodia lampje, waardoor er bij patiëntjes eigenlijk niet meer mis geprikt kan worden. Inmiddels is deze ook op de afdeling aangekomen en de verpleegkundigen zijn er in elk geval erg blij mee!

Op dit moment zijn we ook bezig met een bubbelunit. Deze bubbelunits zijn visueel aantrekkelijk, dankzij het licht dat wisselt van kleur. De bubbels in de unit geven daarnaast ook een rustgevend effect. Dankzij de trilling van de bubbelbuis vormt er een ontspannen ambiance. Voor patiënten met een neurologische aandoening eigenlijk een must.

Helaas is de bubbelunit op de afdeling kapot gegaan. Maar met het geld wat inmiddels door jullie is gedoneerd, kan er een nieuwe worden aangeschaft en wordt de oude gerepareerd.

We zijn blij dat we ook dit mogelijk hebben kunnen maken en gaan in overleg met de afdeling kijken wat er nu gerealiseerd kan worden.