2019

29 december 2020 09:10

Lieve Tijme,

Dit boekje en ook het jaar 2019 is nu bijna ten einde. Een heel bijzonder jaar waarin we jou hebben leren kennen. En ook al is het nog maar een korte periode, we hebben al veel avonturen samen mogen beleven. Niet alle avonturen waren even fijn, maar we zijn er samen altijd doorheen gekomen.

Begin maart ontdekten we dat jij er was. Een heel bijzondere, maar ook spannende tijd breekt aan. Na papa’s marathon hebben we het wereldkundig gemaakt en kon iedereen met ons mee genieten. Je kreeg meteen al hele lieve en leuke cadeautjes.

Op 6 juni hadden we de 20 weken echo en hoorden we voor het eerst dat je klompvoetjes had. Natuurlijk waren we verdrietig, omdat we jou alle gezondheid toe wensen. Maar dit was ook goed te behandelen, dus vol goede moed gingen we verder genieten van jouw aanwezigheid.

En op 9 oktober was je dan ook echt bij ons. Zoals je hebt kunnen lezen een turbulente tijd, maar ondanks alles hebben we zoveel van jou kunnen genieten! Daarbij heeft het ziekenhuis ons echt goed geholpen. Eerst op de high care op 1Zuid en daarna de medium care op 1 Noord.

Mooie hoogtepunten hebben we gehad: je eerste badje, je lachje, lekker kletsen, steeds minder kabeltjes en slangetjes, jij als Teletubbie naar de MRI, de eerste gipsjes, je laatste gipsjes, Sinterklaas aan je bed met zingende pieten, het kerstdiner, voor het eerst buiten wandelen met jou, de fotoshoot, je goede kraag en natuurlijk het ultieme moment dat we je eindelijk mee naar huis mocht nemen.

Wat fijn dat jij er bent, lieve Tijme!

Voor onze volgers:

Bedankt voor jullie reacties op het blog. Het plaatsen van het dagboekje was fijn, maar kostte soms ook veel moeite. Of het tweede ziekenhuis bezoek ook op het blog komt te staan gaan we nog even bekijken. Eerst gaan we even bijkomen van de afgelopen periode. Een periode waar we super trots op zijn: er is al zoveel geld opgehaald! Je zult gemerkt hebben dat de maand december sowieso even een maand was om bij te komen, maar in januari gaan we kijken of er nog nieuwe acties gaan komen. In elk geval gaat Leon nog die marathon lopen. Pfff...

We wensen iedereen een fijne jaarwisseling toe, wees lief voor elkaar!