Super Bo

Team Super Bo: een knuffel voor elk kind!
van totaal € 7.000 (91%)
Nog te gaan

Alle opgenomen patiëntjes in het Sophia kinderziekenhuis krijgen een superaap. Per jaar zijn dit zo’n 7.000 kindjes. Deze dappere kindjes verdienen extra steun en troost, en dat is precies waar superaap goed in is!
Superaap was Bo haar favoriete knuffel en was altijd in haar buurt. Als het slecht met haar ging, bood de knuffel troost. En op de momenten dat het goed ging konden ze heerlijk samen spelen.

Alle kindjes in het Sophia verdienen een knuffel. Daarom zamelen wij geld in voor de stichting Vrienden van het Sophia. De stichting zet zich onder andere in om het verblijf van zieke kindjes zo aangenaam mogelijk te maken. Ook dragen zij bij aan de financiering van wetenschappelijke onderzoeken.

Knuffels bestellen
Je kunt de volgende knuffels bestellen: 

  • Superaap €10,-
  • Sophia pop €15,- 

Klik hierboven op de knop ♥ doneren, doneer het bedrag van de knuffel(s) van jouw keuze en vul je gegevens in.
Stuur dan een mail naar super-bo@outlook.com en geef je bestelling door. 
Je kunt je bestelling ophalen in Baarle-Nassau of Ulicoten. 
Verzenden enkel in overleg, stuur daarvoor eerst een mailtje (tarieven DHL: afhaalpunt €3,40, thuis €4,65) 

De volledige opbrengst van deze actie gaat naar de stichting.

Geld doneren
Wil je geen knuffel kopen maar toch een steentje bijdragen? Met elke donatie lever je een grote bijdrage voor deze dappere kindjes. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Doneer eenvoudig vanaf €5,- via deze actiepagina
  • Doneer je statiegeld-bonnen bij de Jumbo in Baarle-Nassau

Dankjewel!

Team Super Bo

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.