Love Coffee Beans

Voor ieder product wat wij verkopen, staan wij een deel af aan kom in actie voor Sophia!
van totaal € 10.000 (0%)


Love Coffee Beans gelooft erin dat liefde zich vermenigvuldigt als het zich verspreidt. Daarom proberen wij met Love Coffee Beans dan ook zo veel mogelijk koffie,thee en cadeaupakketten te verkopen, van ieder product gaat er 2,5% naar kom in actie voor het Sophia. Waarbij wij hopen dat er eind 2019 een mooi bedrag op onze pagina staat!
Indien u niks van ons af wilt nemen maar wel wil doneren stellen wij dit natuurlijk ook erg op prijs!!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
31-10-2018 | 12:31
Bekijk alle

Love Coffee Beans zet zich in voor het Sophia

31-10-2018 | 13:09 Love Coffee Beans gelooft er in dat liefde zich vermenigvuldigd als het zich verspreidt, daarom hebben wij besloten om met ons team van 5 ons met liefde in te zetten voor kom in actie voor het Sophia.Van ieder verkocht product van Love Coffee Beans, gaat er 2,5% naar kom in actie voor het Sophia! Wij zijn blij en trots dat wij samen met onze klanten mogen bijdragen aan een goed doel als deze. Zeg nou zelf kinderen horen niet ziek te zijn, en als dat wel zo is en het is een ziekte die nog onbekend is of meer onderzoek naar nodig is is daar geld voor nodig. Daarom dragen wij in liefde bij aan dit goede doel!
Lees meer