Gazz Monkeys

Gazz Monkeys on the road for Sophia Kinderziekenhuis! Give us Gazz!
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 10.000 (95%)

Met vier stoere (?!) mannen gaan we een mooi maar zwaar avontuur beleven. Ons avontuur start op 22 juni 2019 op een nog onbekende plaats in Nederland. Elke dag wordt de route bekend gemaakt voor de volgende dag. Over binnenwegen rijden we zo in 6 dagen naar Roemenië. We rijden over de mooiste bergpassen van Europa. Met 70pk in een zwaarbeladen camper van 1986 is dat een enorme uitdaging. We hebben enorm veel zin in dit avontuur en willen dit avontuur graag gebruiken om ons in te zetten voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Wij zouden het supergaaf vinden als jullie ons willen steunen om dit tot een enorm succes te maken! Doneer snel en volg ons via social media (instagram/facebook) en online via www.gazzmonkeys.nl! Als je je naam achterlaat kan het zomaar gebeuren dat de mannen van Gazzmonkeys je persoonlijk bedanken voor je donatie :-)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
24-12-2019 | 12:24
01-09-2019 | 17:12 Dit is de eerste storting van alle donaties en sponsorgelden die de Gazz Monkeys hebben opgehaald tijdens hun avontuur. Binnenkort volgt er nog meer :-)
29-08-2019 | 15:19
10-07-2019 | 21:32
10-07-2019 | 11:32 Omdat het jullie gegund is om een mooi bedrag op te halen met al die enthousiaste bevlogen mensen
Bekijk alle

Het aftellen is begonnen...

10-05-2019 | 16:06 Nog ruim een maand en dan gaat de Barrel Challenge 2019 van start! Momenteel zijn we druk bezig om de oude camper helemaal te prepareren voor dit mooie avontuur. De auto heeft inmiddels een nieuwe APK en de banden en remmen zijn allemaal vernieuwd. Uiterlijk zijn we ook e.e.a aan het aanpassen zodat we visueel en audio-technisch goed opvallen ;-) Houd ons speciale Gazz Monkeys Youtube-kanaal goed in de gaten en volg ons tijdens onze avonturen. Nogmaals dank aan alle donateurs en sponsoren, dit wordt een fantastische rit voor een fantastisch doel! We gaan de komende weken nog even flink wat 'Gazz' geven en dan komt het helemaal goed.  
Lees meer