Emerson Harbour runners

Clearing obstacles for the next generation
van totaal € 700 (27%)

As the harbour run is approaching and everybody is training diligently, let us extend this vibe for children who don’t have this opportunity due to illness.
I think we all can agree that kids should be able to be outside and not in a hospital. Therefor we will try to make that a reality by running “literally” a fundraiser here at Emerson for the Sophia Children’s Hospital in Rotterdam.

Feel free to send this through to colleagues, friends, family and everybody else you might know.This fundraising wil run until the 19th of October.
So spread the word and let us help to put a smile on a kid’s face!

 

Nu de harbour run dichterbij komt en iedereen lekker aan het trainen is, laten wij dit enthousiasme doortrekken voor de kinderen die deze kansen niet hebben door ziekte.
Wij kunnen allen het eens zijn dat kinderen buiten vrij horen te zijn en niet in een ziekenhuis. Daarom zullen wij proberen om de "obstakels" te overkomen voor hen, door geld in te zamelen voor het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam

Voel je vrij om dit door te sturen naar collega's vrienden, familie en wie er allemaal in je opkomt. Wij zullen dit open houden tot 19 oktober.
Dus zegt het voort en laten we een lach op een kinds gezicht toveren.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.