Die Leythe Ringvaart team

Die Leythe roeit voor het Sophia
Normal 1c1ac89ba363df7857c6bc0b1cbaf07deeac30ac
van totaal € 5.000 (30%)
Afgesloten

Kom ook in actie voor het Sophia!

Op 22 mei gaat het Die Leythe roei-team bestaande uit Niels, Jantiene, Heleen, Guus, en stuur Niek de Ringvaart Regatta roeien, een roeimarathon van 100 km.

We roeien deze wedstrijd om geld in te zamelen voor onderzoek bij kinderen die behandeld worden met ECMO therapie (ExtraCorporale Membraan Oxygenatie). ECMO wordt gebruikt bij zeer zieke kinderen met ernstig hart- of longfalen. Het bloed uit een ader wordt buiten het lichaam van zuurstof voorzien en daarna terug geleid naar de patiënt. Bijna de helft van de kinderen krijgt echter ernstige bloedingen of bloedstolsels, waardoor de kans op overleving afneemt. In het Sophia Kinderziekenhuis wordt onderzoek gedaan naar de beste methode om de stolling van de ECMO kinderen te controleren. Met onze actie dragen wij financieel bij aan deze CHECKID studie.

Geef om de overleving van deze ernstig zieke kinderen te verbeteren! 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.