Dare 4 You

Een warm hart voor Het Sophia
van totaal € 1.000 (24%)
Afgesloten

Iedereen verdiend het om gezond te zijn. Daarom zetten wij ons in voor het Sophia. Dit doen wij door middel van een Yogadag op zondag 7 April. Er zal een ochtendprogramma zijn waarbij er 2 verschillende yogalessen worden aangeboden. Aansluitend op de yogalessen wordt het evenement afgesloten met een lunch en een loterij, waarbij leuke prijzen te winnen zijn!
Alle opbrengsten zullen naar Het Sophia gaan. De kosten om deel te nemen aan het evenement bedragen 25 euro. Dit is inclusief lunch. Heb jij net als ons een warm hart voor Het Sophia? Schrijf je dan in! Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar dare4youevents@gmail.com. Vermeld hierbij even je naam, telefoonnummer, en met hoeveel personen je komt.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.