Vervul Sophietjes Verjaardagswens; een mobiele Intensive Care

van totaal € 15.000 (85%)

Op 17 juni jl. vierden we Sophietjes verjaardag in het Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis. Haar grote wens voor dit jaar is: een transportcouveuse voor de allerkleinsten. Dankzij vele donaties, waar we enorm dankbaar voor zijn, hebben we het benodigde bedrag bíjna bij elkaar. Maar we zijn er nog niet! Er is om precies te zijn nog 15.000 euro nodig voordat we de transportcouveuse kunnen aanschaffen. Help jij ons dit te realiseren?

-----

Een gezonde baby, helaas geen vanzelfsprekendheid
In de meeste gevallen eindigt een zwangerschap met de geboorte van een gezond kind. Maar zo’n 10% van de kinderen heeft helaas geen goede start. Er overlijden nog steeds 3 baby’s per dag. Doordat ze veel te vroeg geboren zijn, maar ook door aangeboren afwijkingen of een te laag geboortegewicht. Andere baby’s redden het gelukkig wel, maar hebben intensieve zorg nodig voor de beste kans op een gezonde toekomst.

Mini-Intensive Care op wielen
In het Moeder en Kind Centrum van het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis zijn alle disciplines aanwezig om deze beste zorg aan moeder en kind te geven. Kinderen komen vanuit streekziekenhuizen in Zuid-Holland, Zeeland en een deel van Noord-Brabant naar Rotterdam om de specialistische zorg te krijgen die ze nodig hebben. Dit vervoer gaat per ambulance, maar voor optimale zorg is een speciale transportcouveuse nodig. Een warme, veilige omgeving voor deze kwetsbare baby’s voorzien van allerlei apparatuur waarmee intensieve zorg verleend kan worden. De aanschaf van deze transportcouveuse willen wij graag samen met jou realiseren.

Help jij ook mee?
Wij hopen dat wij op jouw steun mogen rekenen zodat we deze transportcouveuse kunnen aanschaffen. Alvast heel hartelijk dank!

U kunt contact opnemen over deze transportcouveuse met Paulina Wielaard via pwielaard@vriendensophia.nl of op 06 - 22 34 45 76

Bekijk alle
30-12-2020 | 23:53
29-08-2020 | 09:43
28-08-2020 | 09:23 Ik ben in januari voor het eerst moeder geworden van een gezonde meisje en ik hoop voor alle moeders met een gezonde baby naar huis te gaan. 🥰🥰
16-08-2020 | 21:03
05-08-2020 | 22:48