Krijt mee voor het Sophia Kinderziekenhuis

Project is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Krijt jij mee voor het Sophia Kinderziekenhuis?


Het is volop Lente. Het liefste zou je nu lekker naar het strand, het bos of een park gaan, maar dat kan helaas niet. Doe mee aan onze actie #krijtmeevoorsophia en laat jouw stoepkrijt kunstwerk sponsoren. Zo help je de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis en vrolijk je ook nog eens jouw buurt op.

Hoe werkt het?

  1. Hou jij van buitenspelen en heb je stoepkrijt in huis? TOP, doe dan mee met deze actie!

  2. Ken jij mensen in de buurt die wel een zonnig stoepkrijtkunstwerk kunnen waarderen en wil je hiermee het Sophia Kinderziekenhuis steunen?

  3. Maak dan jouw persoonlijke actiepagina aan en vraag vrienden, familie en bekenden om een donatie.

  4. Ga vervolgens veilig naar buiten, rekening houdend met de regels van het RIVM, en begin met jouw stoepkrijt tekening.

  5. Is de tekening af? Schrijf er dan met krijt bij #krijtmeevoorsophia

  6. Als je het leuk vindt, maak je er een foto van en plaats je deze op bijvoorbeeld Snapchat, Instagram, Tiktok of Facebook (of laat een van je ouders dit doen). Vermeld in het bericht natuurlijk ook #krijtmeevoorsophia zodat wij het bericht ook kunnen liken!
Bekijk alle
30-04-2020 | 22:26 Aan: Ik krijt mee voor het Sophia Kinderziekenhuis Ik vind het een SUPER actie! Groet Hans de Romph Hellevoetsluis
30-04-2020 | 09:19 Aan: Ik krijt mee voor het Sophia Kinderziekenhuis
29-04-2020 | 15:07 Aan: Ik krijt mee voor het Sophia Kinderziekenhuis Lieve meiden, wat zijn jullie een toppers! Net als jullie moeder altijd denken aan anderen. Veel succes met jullie actie!
28-04-2020 | 08:43 Aan: Ik krijt mee voor het Sophia Kinderziekenhuis
27-04-2020 | 14:16 Aan: Ik krijt mee voor het Sophia Kinderziekenhuis Zelfs in Corona tijd mogen we kinderen die het nodig hebben niet vergeten.