Kinderfysiotherapie

Joëlla Van Geene
van totaal € 3.000 (37%)
Nog te gaan

Mijn naam is Joëlla van Geene, en ik wil je graag informeren over een bijzonder initiatief waar ik binnenkort aan deelneem.

Op 14 april zal ik deelnemen aan een 1/4 marathon met als doel geld in te zamelen voor kinderfysiotherapie in het Sophia Kinderziekenhuis. We streven ernaar om financiële steun te genereren voor de aanschaf van nieuwe, innovatieve producten die de zorg voor deze kinderen kunnen verbeteren.

Als stagiair werk ik momenteel aan het opzetten van een nieuwe functie genaamd "bewegingsagogie". Met jouw steun kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in het leven van deze kinderen. Mijn ultieme doel is om na mijn stage, die eindigt in juli, door te gaan met dit waardevolle werk en ervoor te zorgen dat elk kind de mogelijkheid krijgt om beweging te ervaren.

Ik nodig je uit om deel te nemen aan dit initiatief en ons te helpen de zorg voor deze kinderen te optimaliseren. Jouw bijdrage kan echt het verschil maken en bijdragen aan de verdere ontwikkeling van kinderfysiotherapie.

Bovendien overweeg ik om bijdragen boven de 100 euro te bedrukken met de naam of het bedrijf van de gulle donateur op een T-shirt dat ik zal dragen tijdens de marathon op 14 april. Het is een kleine blijk van waardering voor jouw steun en betrokkenheid. 

Maar ik ben blij met alle donaties klein en groot ! 

Je kunt eenvoudig deelnemen door op deze link te klikken  https://www.kominactievoorsophia.nl/fundraisers/joella-van-geene en uw donatie doen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind in het Sophia Kinderziekenhuis de zorg en kansen krijgt die het verdient.

Alvast bedankt voor je overweging en steun.

Met lieve groet,

Joëlla van Geene