SuperNeo voor S(op)hi(a)

Jehneo Roseval
van totaal € 250 (204%)

Het afgelopen half jaar was pittig voor mij. Alle onderzoeken in o.a. het Sophia Kinderziekenhuis naar de afwijkende stand van de botten in mijn armen en de extreem verkorte spieren in mijn benen was ik he-le-maal zat. Zo ondernemend als ik ben rock ik toch wel op mijn eigen manier alles dat op mijn pad komt en bovendien ga ik liever naar school dus waarom ik steeds met spoed bij al die artsen op afspraak moest komen kon ik maar lastig een plekje geven. Nu wel gelukkig en dat geeft rust.

Dat ik zelf oplossingen bedenk zodat vrijwel niemand iets doorheeft, betekent niet dat ik geen hulp nodig heb bij de compensaties die ik sinds mijn geboorte continu doe. Ondanks dat het opereren van mijn ellebogen helaas te gecompliceerd is en daardoor niet mogelijk, is mijn behandelplan bijna gereed. Ondertussen voer ik dagelijks opdrachten uit en breng ik elke woensdagmiddag een bezoek aan de kinderfysio. Op korte termijn kan ik eindelijk ook aan de slag met de ergotherapeut van het Rijndam Revalidatiecentrum en op school helpen de juffen mee. Tot mijn zestiende blijf ik (half)jaarlijks onder controle bij het Sophia, maar het komt allemaal goed en zo niet dan toch!

Hoewel ik graag in de voetsporen van vooral mijn overleden opa Orlando - die de marathon liep in 3 uur en slechts enkele minuten - had willen treden, heb ik onlangs te horen gekregen dat hardlopen helaas niet zo goed is voor mij. Mijn inschrijving voor de NN Marathon Rotterdam Kids Run was op dat moment al een feit en omdat ik een strijder ben ga ik deze uitdaging met goedkeuring van mijn specialisten toch aan. Kom maar op met die medaille!

Zie ik jou op zaterdag 23 oktober a.s. vanaf 13.15 uur ergens op mijn route van 1 km langs de kant? Ik kan niet wachten om die dag mijn droom te verwezenlijken, maar ook wil ik door mijn eigen actie voor Sophia te starten een klein steentje bijdragen aan nader onderzoek.

Kan ik rekenen op jullie support?

Jehneo 🧡