We gaan voor de zorg!

GewoonFreddy - We gaan voor de cup!
van totaal € 100.000 (2%)
Nog te gaan

GewoonFreddy's muzikale steun voor Oranje en het Sophia Kinderziekenhuis

GewoonFreddy, de vrolijke en positieve Brabander en al 30 jaar wonend in Delft, heeft een lied uitgebracht om het Nederlands elftal te steunen tijdens het EK. De opbrengsten van het nummer gaan naar het Sophia Kinderziekenhuis, waar GewoonFreddy's kind recent veelvuldig medische zorg ontving. De single is met de start van het EK online geplaatst en alle opbrengsten worden gedoneerd aan het ziekenhuis. "Ik wil een positief geluid geven over wat wij als land sportief neer kunnen zetten en tegelijkertijd laten zien dat die verbinding tot heel veel meer kan leiden," aldus GewoonFreddy.

In zijn eerste single weet GewoonFreddy de passie en drive van het Nederlandse voetbalteam perfect te vangen. Het lied straalt nationale trots uit en moedigt de Oranje-fans aan om samen achter het team te staan. Met de bekende en aanstekende melodie en recht-voor-zijn-raap teksten brengt GewoonFreddy niet zo zeer als zanger, maar als fan en als vader een gevoel van vreugde en positiviteit over, iets wat hij hoopt dat de spelers en fans voelen tijdens het toernooi.

Daarnaast legt GewoonFreddy de nadruk op de kracht van onderlinge verbondenheid. Zijn persoonlijke ervaring met het Sophia Kinderziekenhuis, waar zijn kind in goede handen was, heeft hem geïnspireerd om iets terug te doen. Hij ziet dit lied als een manier om positiviteit te verspreiden en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan het belangrijke werk dat het ziekenhuis verricht. "De zorg en toewijding van de medewerkers in het Sophia Kinderziekenhuis zijn van onschatbare waarde," zegt GewoonFreddy. "Met deze actie hoop ik niet alleen het Nederlands elftal te steunen, maar ook het geweldige werk van deze helden in de gezondheidszorg."

https://open.spotify.com/track/4jmNewRA03EfYgnfwDcNN5?si=-iesGhWRQCigFA4G7NP_Pg