Stoel voor Sophia

Annemarie Kooij
van totaal € 2.500 (135%)
Afgesloten

Op 21 februari is onze dochter Fenna geboren. Fenna is geboren met Pierre Robin sequentie. Hierbij heeft zij de eerste 7 weken na de geboorte in het Sophia Kinderziekenhuis (ICK1) in Rotterdam gelegen.

Wij zijn alle IC-verpleegkundigen en artsen zeer dankbaar voor hun zorg en aandacht. Niet alleen voor die van Fenna, maar ook die voor ons als gezin. Wij willen daarom graag iets terug doen voor de afdeling.

Op de unit van ICK 1 hebben wij de nodige uren bij Fenna gezeten en gelegen. Vaak in een van de beschikbare relaxstoelen van de ICK gang. Helaas zijn er niet genoeg van deze stoelen om standaard bij elk bed te kunnen staan. Het is onze ervaring dat zo'n stoel een enorm verschil kan maken voor ouders tijdens het verblijf op de afdeling. Met name in de avonduren waarbij wij regelmatig samen met Fenna in slaap zijn gevallen en het toch een beetje voelde zoals thuis.

We hopen door deze actie meer ouders te kunnen helpen een beetje te ontspannen in de toch al hectische periode die ze met hun kind doormaken.