Vintage voor een prikkie!

VISION EVENTS HR

( Lid van team: Vision Events )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (0%)


Helaas heeft deze actie niet kunnen starten vanwege Covid-19.

 

 

Wie wilt dat nou niet? Shoppen wat goed is voor de planeet, je portemonnee en het goede doel!!

 Voor een schoolproject organiseert Vision Events in samenwerking met The Student Hotel Rotterdam een vintage kleding Sale. 100% van de opbrengst is voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle

Meet the team

09-12-2019 | 00:00 Maak kennis met het Team Vision Events!✨⁣⁣Het team bestaat uit, ⁣Jeska Baks (links boven)⁣Eva de Klerk (midden boven) ⁣Ilse van Zoelen (rechts) ⁣Sanne van den Doel (midden onder) ⁣Darleen Verschoor (links onder) ⁣⁣Ons doel is anderen gelukkig maken met het organiseren van evenementen. Non-profit organisaties in de spotlight zetten en doelgroepen bereiken. Wij maken het contact. Wij verbinden. Door buiten de lijntjes te kleuren en vernieuwende ideeën aan te dragen. ⁣⁣Binnenkort komen er spannende dingen aan, benieuwd?! Houd onze Instagram @vision.events.rotterdam pagina in de gaten!! 😃⁣⁣•⁣•⁣•⁣⁣#visionevents #event #introductie #team #evenementenbureau ⁣
Lees meer