Raamstickers voor #TEAMTIJME

Saskia Hoogerwerf

( Lid van team: Tijme )

van totaal € 1.000 (138%)

Meer dan een jaar geleden werd ik tante van een prachtig kereltje. Helaas bleek Tijme een zeldzame afwijking in zijn nek te hebben en hebben zijn ouders drie en een halve maand in het Sophia kinderziekenhuis moeten verblijven. Op 22 mei 2020 is onze lieve, leuke, knappe, gezellige, dappere Tijme helaas overleden. Meer informatie vind je op de teampagina. Via het blog van de teampagina vertellen zijn ouders meer over het avontuur dat ze met Tijme hebben mogen meemaken. Zijn ouders zijn de afdeling heel dankbaar dat ze alle tijd die ze in het ziekenhuis met Tijme hebben gezeten voor hem mochten zorgen op hun manier. Graag willen we nu met elkaar wat terug doen en ik zet me in door te raamstickers te maken voor Tijme. De stickers zijn gemaakt van statisch raamfolie en daardoor meerdere keren te gebruiken!

Je krijgt een setje huizen, met daarbij een set Sinterklaas en kerst stickers, zodat je de hele maand december kunt genieten van opgefleurde ramen. Laten we alle ramen opfleuren!

Wil je stickers bestellen? Stuur een mailtje naar saskia.groen1@gmail.com.

Ik kan ze evt verzenden, verzendkosten breng ik dan wel in rekening.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.