Taarten voor Tijme

Rineke Stolk

( Lid van team: Tijme )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 1.500 (143%)

9 oktober 2019 ben ik mama geworden van een prachtig mannetje, Tijme! Helaas bleek Tijme een zeldzame afwijking in zijn nek te hebben en hebben wij twee en een halve maand in het Sophia kinderziekenhuis moeten verblijven. Daarna mochten we met een speciale kraag naar huis. Daar hebben we genoten van alles wat wij deden met Tijme. Na vier maanden thuis ging het niet goed, weer naar het ziekenhuis en onze vertrouwde afdeling 1Noord. Na vier weken ziekenhuis is onze lieve, leuke, knappe, gezellige, dappere Tijme overleden. We zijn de afdeling heel dankbaar, dat we alle tijd die we in het ziekenhuis met Tijme hebben gezeten, voor hem mochten zorgen op onze manier. Maar wij hebben ook gemerkt dat er dingen verbeterd kunnen worden op de afdeling. Voor patiëntjes, voor ouders die er langer zijn en voor het personeel. Hiervoor bak ik taarten.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
01-12-2020 | 16:02
16-11-2020 | 18:20
14-11-2020 | 14:51
14-11-2020 | 09:51
13-11-2020 | 18:38 Thanks voor de taarten!
Bekijk alle

Even pauze...

14-11-2020 | 17:28 Beste allemaal, Twee maanden geleden wilde ik ook iets doen om geld op te halen voor de afdeling waar Tijme en wij zoveel geweest zijn. Leon zou de marathon gaan lopen, maar wat kon ik doen... Ik keek naar buiten en zag 2 appelboompjes die bezweken onder het gewicht van de appels die er aan hingen en omdat ik bakken erg leuk vind was één en één twee, ik zou appeltaarten gaan bakken. Ik dacht er wel 20 te kunnen verkopen. Nu zijn we twee maanden verder de 20 kilo die aan mijn boompjes hing bleek niet genoeg en die 20 appeltaarten was een totaal verkeerde inschatting. We hebben in totaal namelijk ruim 90 kilo appels verwerkt tot 115 appeltaarten. Dat hadden mijn moeder en ik niet kunnen doen zonder jullie! Wij willen jullie bedanken voor jullie bestellingen en vooral voor jullie lieve reacties en donaties. Want de appeltaarten hebben meer dan 2.000 euro opgebracht een bedrag waarvan wij nooit hadden durven dromen. We hebben nu even een pauze met bakken en gaan bedenken wat wij vanaf februari uit de oven willen halen. Nogmaals super bedankt iedereen voor het steunen van onze actie voor afdeling 1noord van het Sophia kinderziekenhuis.
Lees meer