Taarten voor Tijme

Rineke Stolk

( Lid van team: Tijme )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 1.500 (105%)

9 oktober 2019 ben ik mama geworden van een prachtig mannetje, Tijme! Helaas bleek Tijme een zeldzame afwijking in zijn nek te hebben en hebben wij twee en een halve maand in het Sophia kinderziekenhuis moeten verblijven. Daarna mochten we met een speciale kraag naar huis. Daar hebben we genoten van alles wat wij deden met Tijme. Na vier maanden thuis ging het niet goed, weer naar het ziekenhuis en onze vertrouwde afdeling 1Noord. Na vier weken ziekenhuis is onze lieve, leuke, knappe, gezellige, dappere Tijme overleden. We zijn de afdeling heel dankbaar, dat we alle tijd die we in het ziekenhuis met Tijme hebben gezeten, voor hem mochten zorgen op onze manier. Maar wij hebben ook gemerkt dat er dingen verbeterd kunnen worden op de afdeling. Voor patiëntjes, voor ouders die er langer zijn en voor het personeel. Hiervoor bak ik taarten.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
30-10-2020 | 17:05 🐘 🦋 💖
30-10-2020 | 16:50 Wat een powervrouw en wat een powerkoppel zijn jullie. Heel veel respect! Liefs Bar.
30-10-2020 | 16:47 Apptaart. Dankje wel
30-10-2020 | 16:47
30-10-2020 | 16:16 🦋
Bekijk alle

Ongelooflijk! € 4000

18-10-2020 | 19:47 Lieve mensen, Vier weken geleden startte onze actie en werden er taarten gebakken, mondkapjes gemaakt en werd ook de barbecue goed opgestookt voor de pulled pork (of juist niet, maar hij heeft wel lang staan garen). Ondertussen wilden mensen ons sponsoren om de kosten te dekken en als wij even niet gingen bakken, werd er door Coupe & Colour geld ingezameld en bij elkaar geknipt voor #teamTijme. Maar wij kunnen dat allemaal leuk doen, dankzij jullie bestellingen en (extra) donaties hebben we nu € 4000 bij elkaar. Wat is dit al een fantastisch bedrag. We hadden nooit durven dromen om dit al zo snel bij elkaar te krijgen. Maar we gaan door! Binnenkort kun je sporten voor Tijme (we zijn druk bezig met het coronaproof maken van de bootcamp), komt er weer een mogelijkheid om pulled pork te bestellen en blijft Van de Buuf gewoon mondkapjes maken en Rineke taarten bakken. Iets wat begon met een sponsoractie voor als Leon de marathon gaat lopen is uitgelopen op iets waar we als gezin en familie ontzettend trots op zijn. Maar dat is wel dankzij jullie! Veel liefs,#teamTijme
Lees meer