Zestienhoven voor Sophia

Joyce van den Bos

( Deze acties gingen jou voor | Lid van team: RCSV Zestienhoven )

Qr
van totaal € 2.500 (0%)

Dit seizoen is onze MO19 gestart met een actie voor het Sophia Kinderziekenhuis. De meiden hebben in januari armbandjes gemaakt met een mooi kaartje inclusief boodschap voor de kinderen in het Sophia. Daaropvolgend heeft het bestuur van onze mooie vereniging RCSV Zestienhoven besloten om vereniging breed een inzamelingsactie te starten voor het Sophia Kinderziekenhuis. 

We zijn blij en trots dat we dit gaan doen als vereniging. Het doel van de actie is geld op te halen voor Sophia TV en Evenementen. Sophia tv is een onmisbare schakel in het ziekenhuis voor de kinderen. Met Sophia tv worden kinderen op verschillende manieren vermaakt en wordt zo een vervelende tijd in het ziekenhuis een stukje minder zwaar.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.