Relaxstoel voor ICK Unit 3

Marieke Teunissen- van Nijnanten

Nog zoveel nachtjes

Qr
van totaal € 2.500 (80%)

Op 23 januari 2020 kwam onze dochter Marelinde met meningitis sepsis op ICK Unit 3 van het Sophia Kinderziekenhuis terecht. Een heftige tijd brak aan. Gelukkig is Marelinde er, door alle goede zorg van de artsen en verpleegkundigen, weer bijna helemaal bovenop gekomen.

Nadat wij zelf 2 weken met Marelinde op de IC hebben verbleven, kunnen we zeggen hoe fijn het is als je daar als ouder op een goede stoel kan zitten. Wij zaten 24/7 bij Marelinde aan het bed en hadden gelukkig bijna altijd de beschikking over 1 van de weinige relaxstoelen die de ICK tot de beschikking had. Wanneer er niet zo'n stoel was zaten we op een klapstoeltje. Voor even is dat best, maar voor een langere tijd is dat geen pretje. Ook is het erg fijn dat wanneer je voor het eerst je kind weer vast mag houden je op een fijne stoel kan zitten.

Omdat wij zo blij zijn met alles wat de IC verpleegkundigen en artsen hebben gedaan voor ons willen we deze stoel aanbieden, zodat ze nog meer ouders een zo fijn mogelijke tijd kunnen aanbieden in de moeilijke periode die je als ouder doormaakt op een IC.

Stop vooral niet met doneren wanneer we het streefbedrag hebben behaald, want hoe meer stoelen we kunnen doneren hoe beter!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
12-01-2021 | 03:42 Goed initiatief! Heel veel succes!
11-01-2021 | 19:37
11-01-2021 | 19:05 Als je zoiets vreselijks meemaakt met je kind dan is het zo fijn om ontspannen met en bij je kind te kunnen zitten
11-01-2021 | 17:33
09-01-2021 | 19:55 Kippenvel bij het lezen van je verhaal. Wat een mooi initiatief om deze actie op te zetten. Hopelijk heb je snel genoeg geld ingezameld voor de stoel.
Bekijk alle

Het verhaal deel 6

12-01-2021 | 12:00 En ook deel 6 van het verhaal is af. Wil je het lezen? Klik dan op onderstaande link Strijd op leven en dood deel 6
Lees meer