Relaxstoel voor ICK Unit 3

Marieke Teunissen- van Nijnanten
van totaal € 2.500 (99%)

Op 23 januari 2020 kwam onze dochter Marelinde met meningitis sepsis op ICK Unit 3 van het Sophia Kinderziekenhuis terecht. Een heftige tijd brak aan. Gelukkig is Marelinde er, door alle goede zorg van de artsen en verpleegkundigen, weer bijna helemaal bovenop gekomen.

Nadat wij zelf 2 weken met Marelinde op de IC hebben verbleven, kunnen we zeggen hoe fijn het is als je daar als ouder op een goede stoel kan zitten. Wij zaten 24/7 bij Marelinde aan het bed en hadden gelukkig bijna altijd de beschikking over 1 van de weinige relaxstoelen die de ICK tot de beschikking had. Wanneer er niet zo'n stoel was zaten we op een klapstoeltje. Voor even is dat best, maar voor een langere tijd is dat geen pretje. Ook is het erg fijn dat wanneer je voor het eerst je kind weer vast mag houden je op een fijne stoel kan zitten.

Omdat wij zo blij zijn met alles wat de IC verpleegkundigen en artsen hebben gedaan voor ons willen we deze stoel aanbieden, zodat ze nog meer ouders een zo fijn mogelijke tijd kunnen aanbieden in de moeilijke periode die je als ouder doormaakt op een IC.

Stop vooral niet met doneren wanneer we het streefbedrag hebben behaald, want hoe meer stoelen we kunnen doneren hoe beter!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.