Take care of Sophia

Would you like to help us by supporting the Friends of Sophia Foundation?
van totaal € 50.000 (0%)

#TakeCareofSophia
We are proud of all the initiatives that we have been able to realize so far for the Friends of the Sophia Foundation and invite you to join us. This can be done by buying the Sophia doll, Sophia's Super Monkey, or directly by making a donation via this website. 

Little Dutch has great initiatives planned for 2021 to continue our support to this good cause. Stay tuned!

Thank you very much! 

Ad Ammerlaan and Rinke van der Helm
& team Little Dutch 

 

#TakeCareofSophia
We zijn trots op alle initiatieven die we tot nu toe hebben kunnen realiseren voor de Stichting Vrienden van het Sophia en nodigen je uit om ons hierbij te helpen. Dit kan door het kopen van de de Sophia pop, Sophia's Superaapje of direct door het geven van een donatie via deze pagina. 

Ook voor 2021 heeft Little Dutch nog mooie initiatieven op de planning om te kunnen blijven bijdragen aan dit goede doel. Stay tuned!

Heel erg bedankt! 

Ad Ammerlaan en Rinke van der Helm
& team Little Dutch 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.