Omdat zieke kinderen ook gewoon kind willen zijn

Kimberley Willemsen
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (25%)

Het hebben van gezonde kinderen is iets moois maar het hebben van zieke kinderen is voor ouders het ergste wat er bestaat. Omdat ik bewondering heb voor ouders die hier dagelijks mee worstelen maar alsnog recht overeind staan en de kinderen die enorm sterk zijn wil ik graag een donatie inzamelen om technologie voor zieke kinderen te kunnen verbeteren. Alle beetjes helpen, dus helpen jullie mij!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
12-12-2018 | 19:46 Het is al erg zat dat een kindje daar ligt. Lief dat er een doneeractie is waarvan ik weet dat het goed terecht komt.
12-12-2018 | 19:28 Zieke kinderen helpen.
11-12-2018 | 13:18