SuperNeo voor S(op)hi(a)

Jehneo Roseval
Qr
van totaal € 250 (116%)
Nog te gaan

Het afgelopen half jaar was pittig voor mij. Alle onderzoeken in o.a. het Sophia Kinderziekenhuis naar de stand van de botten in mijn armen en de extreem verkorte spieren in mijn benen was ik he-le-maal zat. Zo ondernemend als ik ben rock ik toch wel op mijn eigen manier al dat op mijn pad komt en bovendien ga ik liever naar school dus waarom ik steeds met spoed bij al die artsen op afspraak moest komen kon ik maar lastig een plekje geven. Nu wel gelukkig en dat geeft rust.

Dat ik zelf oplossingen bedenk zodat vrijwel niemand iets doorheeft, betekent niet dat ik geen hulp nodig heb bij de compensaties die ik sinds mijn geboorte continu doe. Mijn behandelplan is bijna gereed en ondertussen voer ik dagelijks opdrachten uit, breng ik wekelijks een bezoek aan de kinderfysio, ga ik op korte termijn maandelijks aan de slag met de ergotherapeut van het Rijndam Revalidatiecentrum en blijf ik tot mijn zestiende (half)jaarlijks onder controle bij het Sophia. Komt allemaal goed en zo niet dan toch!

Hoewel ik graag in de voetsporen van mijn mama maar vooral mijn overleden opa - die de marathon liep in 3 uur en slechts enkele minuten - had willen treden, heb ik onlangs te horen gekregen dat hardlopen helaas niet zo goed is voor mij. Mijn inschrijving voor de NN Marathon Rotterdam Kids Run was op dat moment al een feit en omdat ik een strijder ben ga ik deze uitdaging met goedkeuring van mijn specialisten toch aan. Kom maar op met die medaille, want deze is niet alleen voor mij maar ook een beetje voor opa.

Zie ik jou op zaterdag 23 oktober a.s. vanaf 13.15 uur ergens op mijn route van 1 km langs de kant? Niet alleen wens ik die dag mijn droom te verwezenlijken, maar ook wil ik door mijn eigen actie voor Sophia te starten een klein steentje bijdragen aan nader onderzoek.

Kan ik rekenen op jullie support?

Jehneo 🧡

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.