Help jij de kinderen in het Sophia zich te vermaken?

Stichting Vrienden van het Sophia
van totaal € 5.000 (142%)
Afgesloten

Vanwege het coronavirus zijn ook de kinderen in Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis nog meer geïsoleerd dan ze al waren. Er mag maar één ouder op bezoek komen en broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen niet meer langskomen. Ook zijn de activiteiten aan bed en in de speelkamers stopgezet.

 
De Stichting Vrienden van het Sophia wil er samen met jou voor zorgen dat de kinderen zich zoveel mogelijk kunnen vermaken. Daarom willen we eenmalig extra knutselspullen en spelletjes kopen die ze met hun vader of moeder kunnen spelen. 

 

Hier is extra geld voor nodig. Help jij ook mee de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis te vermaken nu ze nog meer geïsoleerd zijn vanwege het coronavirus? Alvast heel erg bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.