Sophia Super Monkey team Corine, Morrey & Pixie

Corine Westveer

( Lid van team: Sophia’s Super Monkey team )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 78ffc4aca83ea6d12389d441e7cc16a534d38866
van totaal € 500 (10%)

Eind vorig jaar heb ik een lange tijd in het ziekenhuis gelegen. Inmiddels ben ik thuis en nog aan het revalideren. Op de afdeling waar ik lag, lagen ook jonge kinderen. Als volwassene mis je je vader en moeder, broertjes en of zusjes niet zoals een kind dat doet. Ook is alles minder beangstigend.

Toen ik het verhaal en de actie van één van onze teamleden en haar zoontje Raff las, wist ik dat ik iets wilde doen voor de zieke kinderen.

Ik wil graag wat voor de kinderen in het Sophia kinderziekenhuis betekenen door te vragen een donatie te doen voor mijn verjaardag a.s. maand. 

Als tegenprestatie zal ik op 6 en 8 maart deelnemen aan de benefiet agilitywedstrijd met mijn beide shelties. Daarnaast heb ik mijn hulp aangeboden om deze wedstrijden mede mogelijk te maken. 

 

 "...Een van de zoontjes van een team lid van ons is op jonge leeftijd in het Sophia kinderziekenhuis moeten verblijven. Hij moest geopereerd worden. Dit was iets relatief kleins. Maar moest ervoor naar het Sophia kinderziekenhuis. Ze hebben daar van vrijdag tot dinsdag moeten blijven. Ondertussen zijn ze weer thuis en gaat alles weer helemaal goed met Raff.

Doordat ze daar die dagen met Raff geweest is. Is ze zich toch weer eens extra bewust geworden hoe dankbaar we moeten zijn dat onze kinderen “gewoon gezond” zijn. In het Sophia doen ze echt onwijs veel voor de zieke kinderen en hun familie om het verblijf daar zo aangenaam mogelijk te maken in moeilijke tijden. Daarvoor zet de organisatie vrienden van het Sophia zich in. Nu willen wij graag iets terug doen voor de goede zorgen die zij die periode hebben gekregen en voor de zieke kinderen en hun families daar. Daarvoor gaan we 6-8 maart 2020 een benefiet wedstrijd agility organiseren. Erbij zullen een aantal randactiviteiten georganiseerd worden. Om zo ook de lokale bevolking aan te trekken. Zodat we nog meer geld op kunnen halen..."

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
09-02-2020 | 20:05 Voor een bijzonder mens met bijzondere dieren aan haar zijde die voorbij haar eigen verhaal kan kijken en zich inzet voor anderen !
30-01-2020 | 10:00 Omdat ik mijn lieve zus hierbij steun!
29-01-2020 | 06:27 Het is een goed doel, helaas kan ik zelf niet meelopen.
29-01-2020 | 01:01