Sophia-Cake-Actie

Bas Brinkman

( Deze acties gingen jou voor )

van totaal € 1.000 (121%)
Afgesloten

Ik las op facebook dat er gespaard wordt voor een mobiele studio voor SophiaTV. Als 'Sophia-kindje' weet ik hoe fijn de afleiding is die SophiaTV aan de kinderen biedt tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.
Zelf werk ik bij Solaes. Dit is een bierbrouwerij/proeflokaal waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door alle maatregelen is er nu minder werk en ben ik al een jaar veel meer thuis dan ik zou willen. Met deze Sophia-Cake-Actie heb ik een leuke dagbesteding, maak ik mensen blij met iets lekkers en sparen we met elkaar mee voor de mobiele studio. Hoe gaaf is dat!
Hou je niet van Cake, maar wil je wel héél graag mijn actie steunen, dan kan dat via deze pagina. Samen maken we het verschil! Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage❤

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.