Kerstactie Absolute Motors

Absolute Motors
van totaal € 7.500 (73%)

Deze kerstperiode mogen we terugkijken op een prachtig jaar. Daarom willen we deze feestdagen iets moois terugdoen voor de kinderen die verblijven in het Sophia Kinderziekenhuis.

 

Woensdag 22 December zijn we met een trailer vol cadautjes naar het Sophia Kinderziekenhuis om deze uit te delen aan de kinderen die verblijven in het ziekenhuis. Daarnaast gaan we op 5 Januari 2022 een cheque overhandigen met een mooie opbrengst van deze actie.

Wilt u ook een steentje bijdragen? 

U kunt via deze pagina een donatie doen aan het Sophia Kinderziekenhuis. Uw bedrijf/organisatie zal dan worden meegenomen in de video over dit project. Door middel van een logo of een door u ingesproken videoboodschap. De video zal worden geplaatst op onze sociale media kanalen (YouTube, Instagram, Facebook en Linkedin). 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.